WhatsappEmail
BMW X7
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7xDrive40i High Executive M Sport Automaat

€ 96.950,00

NLL-428-JL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1248 per maand
BMW X7 xDrive40i High Executive M Sport Automaat
€ 96.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 53690KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze BMW X7 biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze dealeronderhouden auto heeft een kilometerstand van 53690 en is van het bouwjaar 2021. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Passend bij een auto in het hogere segment is de luchtvering, en dat is te merken aan de gelijkmatige wegligging. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Rijcomfort wordt naar een hoger niveau getild in deze auto, met inbegrip van stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 3e zitrij met 2 stoelen, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en regensensor als standaard uitrusting.

De BMW X7 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, uw rit tot een veilige rit te maken.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u