WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7xDrive40i High Executive Automaat

€ 79.900,00

NLH-902-HL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1035 per maand
BMW X7 xDrive40i High Executive Automaat
€ 79.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 81363KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze BMW X7 uit 2020 heeft 81363 kilometer op de teller staan. Een robuuste zescilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Het kan niet op: het elektrisch bediend glazen panorama dak / panoramische voorruit, de elektrisch bedienbare achterklep, het lederen interieur én de derde zitrij Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. Door de luchtvering en de comfortstoelen voorin rijdt u altijd uiterst comfortabel op elk type weg. Top of the bill in techniek: dat ziet u bijvoorbeeld aan de geavanceerde laserlight koplampen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, aluminium dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Met met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot en achteropkomend verkeer waarschuwing is deze BMW helemaal compleet.

In de BMW X7 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u