WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7M60i xDrive Automaat

€ 242.432,00

NLX-836-VK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €3120 per maand
BMW X7 M60i xDrive Automaat
€ 242.432,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Al meer dan honderd jaar is het bewijs geleverd: BMW maakt rijden geweldig. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 12 Een krachtige benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Perfecte rij-ervaring? Dat is voor een groot deel te danken aan het gemak en de eigenschappen van de luchtvering. Gladde weg, natte weg, steile weg of ruige weg? De vierwielaandrijving trekt zich er niks van aan en je vervolgt probleemloos je route met deze 4WD! Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. En ze hebben een massagefunctie bovendien. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. Verder is de BMW uitgerust met: trekhaak elektronisch wegklapbaar, 3e zitrij met 2 stoelen, 21 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem en geluidsisolerende ramen.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Deze BMW is voorzien van met leder bekleed dashboard, premium audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u