WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7M60i xDrive Automaat

€ 157.500,00

NLR-734-ZL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2029 per maand
BMW X7 M60i xDrive Automaat
€ 157.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 45884KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze BMW X7, die 45884 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2023 en komt van de eerste eigenaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de achtcilinder benzinemotor en de automatische transmissie. De luchtvering maakt van deze auto een klasseauto. Voelbaar, merkbaar beter. De vierwielaandrijving maakt van deze auto een echte krachtpatser met een formidabele trekkracht. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Ook trekhaak elektronisch wegklapbaar, 3e zitrij met 2 stoelen, 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem en geluidsisolerende ramen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze BMW X7? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron