WhatsappEmail
BMW X7BMW X7BMW X7BMW X7
Beschikbaar

BMW X7xDrive40d High Executive Automaat

€ 84.900,00

NLK-678-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1100 per maand
BMW X7 xDrive40d High Executive Automaat
€ 84.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 105893KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW X7. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2021. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze auto is letterlijk van gemak voorzien in de vorm van o.m. het elektrisch bediende glazen panoramadak en de elektrische bediende achterklep. Maar er is meer! Zoals het lederen interieur en een derde zitrij! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In dit voertuig hoeft u nooit meer kou te lijden dankzij functies als stoelverwarming en verwarmbare achterbank, evenals een verwarmbaar stuur. De aanwezige luchtvering is niet alleen zeer prettig vanwege de gelijkmatige wegligging, maar draagt ook bij aan veiligheid. En de comfortstoelen voorin maken het relaxte gevoel compleet. Top of the bill in techniek: dat ziet u bijvoorbeeld aan de geavanceerde laserlight koplampen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en navigatiesysteem met harde schijf bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Met met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en regensensor is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u