WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 38.450,00

NLZ-893-DN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €495 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 38.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 16325KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De achterklep van deze hatchback is een volwaardige deur, die toegang geeft tot veel laadruimte, helemaal als de achterbank is neergeklapt. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Door de audiobediening op het stuur regelt u het volume zonder moeite. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Ook cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Een proefrit maken met deze BMW 1 Serie? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u