WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120i M-Sport Pro Automaat

€ 42.900,00

Premium Pack & Travel Pack

NLZ-955-FB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €558 per maand
BMW 1 Serie 120i M-Sport Pro Automaat
€ 42.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 14999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze BMW 1 Serie heeft 6999 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2024. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 1 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Natuurlijk behoren LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u