WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120i M-Sport Pro Automaat

€ 55.058,00

NLGHV-84-B
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €708 per maand
BMW 1 Serie 120i M-Sport Pro Automaat
€ 55.058,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze BMW 1 Serie. Hij heeft 6999  kilometer gelopen, de onderhoudsgeschiedenis is bekend. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem met dab-radio. Want in deze BMW bedient u het vanaf het stuurwiel. Onderweg de smartphone opladen gaat helemaal zonder snoeren, door de draadloze telefoonlader. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van climate control is voorzien. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Extra opties op deze auto zijn: WIFI-hotspot, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze BMW, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u