WhatsappEmail
BMW 1 Serie
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120 Automaat

€ 55.945,00

NL8225253
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €724 per maand
BMW 1 Serie 120 Automaat
€ 55.945,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De achterklep van deze hatchback is een volwaardige deur, die toegang geeft tot veel laadruimte, helemaal als de achterbank is neergeklapt. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 1 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Het wijdse uitzicht door het glazen panoramadak maakt van elke rit een belevenis. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Het geluid van echte topkwaliteit wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, climate control, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst is deze BMW helemaal compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 1 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u