WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i Automaat

€ 34.950,00

NLT-550-LT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
BMW 1 Serie 118i Automaat
€ 34.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 22441KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je ziet het niet, maar de nieuwigheid is er nét van af. En dat maakt deze jonge BMW 1-serie heel betaalbaar. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2023 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Met Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u