WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie120i M Sport Automaat

€ 55.490,00

NLZ-292-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €716 per maand
BMW 1 Serie 120i M Sport Automaat
€ 55.490,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11425KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 1 Serie is ruim en comfortabel. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 521 kilometer. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Deze BMW 1 Serie is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen is deze auto helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u