WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Active Tourer Automaat

€ 36.450,00

NLT-582-LT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
BMW 2 Serie 218i Active Tourer Automaat
€ 36.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 44754KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze BMW 2 serie heeft 44754 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2023. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW 2 serie voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

In de BMW 2 serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u