WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie220i Gran Coupé - M Sport Pro - Colour Edition Automaat

€ 39.950,00

NLT-689-KS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
BMW 2 Serie 220i Gran Coupé - M Sport Pro - Colour Edition Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17895KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW 2 Serie, met zijn stijlvolle uitstraling en comfortabele interieur, kenmerkt het handelsmerk van Duitse topkwaliteit. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW 2 Serie voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. In deze 2 Serie vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst te bedienen. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u