WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i Sport Line Automaat

€ 33.750,00

NLT-313-VJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Sport Line Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 27366KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 2 Serie is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Ook LED koplampen, sport line onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Maak uw smartphone echt draadloos, ook bij het opladen. Met de draadloze telefoonlader. Aan boord van deze BMW 2 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor en cruise control is deze BMW helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze BMW 2 Serie? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron