WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Touring M-Sport Hybrid Automaat

€ 51.900,00

NLX-467-VR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €668 per maand
BMW 3 Serie 320e Touring M-Sport Hybrid Automaat
€ 51.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 21246KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 3 Serie uit 2024 een auto voor jou. Het is een auto die 6999 kilometer gelopen heeft. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? In deze uitvoering is de 3 Serie voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Extra opties op deze auto zijn: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter en regensensor.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Deze BMW 3 Serie is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u