WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie418i Gran Coupe Executive M-Sport Automaat

€ 33.900,00

NLL-698-JF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €439 per maand
BMW 4 Serie 418i Gran Coupe Executive M-Sport Automaat
€ 33.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 80934KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze BMW 4 serie biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 80934 en is van het bouwjaar 2021. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Voel die ruimte eens! Lekker veel licht door het elektrisch bediende glazen panoramadak. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audio-installatiesysteem gecombineerd. Onderweg de smartphone opladen gaat helemaal zonder snoeren, door de draadloze telefoonlader. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met WIFI-hotspot, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel is deze BMW helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert.

Wilt u met deze BMW 4 serie een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u