WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i Cabriolet High Executive M-Sport Automaat

€ 61.950,00

NLGBF-19-B
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €798 per maand
BMW 4 Serie 420i Cabriolet High Executive M-Sport Automaat
€ 61.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13321KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Deze BMW 4 Serie gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze BMW 4 Serie. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Mooi hoe luxe en gemak hier samengaan. Een fraai lederen interieur en een elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij deze BMW 4 Serie is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Met connected drive services, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Altijd al gedroomd van rijden in een cabrio? Dat kan nu! Bel voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u