WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie430i Coupe M-Sport Automaat

€ 39.500,00

NLK-375-JG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €514 per maand
BMW 4 Serie 430i Coupe M-Sport Automaat
€ 39.500,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 132690KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontdek de vele kwaliteiten van de BMW 4 Serie. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto jou versteld staan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Deze BMW 4 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Ook de verlichting is bijzonder vooruitstrevend, voorzien van laserlight koplampen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED-koplampen, BMW M-sportonderstel, halflederen bekleding, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Klik de smartphone in de houder en de draadloze telefoonlader zorgt voor een volle accu. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, electronic climate control en schakelpaddles aan het stuur.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 4 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse? Laat een proefrit in deze sportwagen de doorslag geven! Neem contact op voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u