WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i High Executive M-Sport Automaat

€ 45.900,00

NLS-729-KX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €595 per maand
BMW 5 Serie 520i High Executive M-Sport Automaat
€ 45.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 49427KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is echt zo'n zakenauto waarbij collega's steeds willen meerijden. En geef ze eens ongelijk. De benzinemotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Laserlight koplampen toveren het donker om in daglicht. Zonder tegemoetkomend verkeer te hinderen.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Het audio-installatiesysteem levert geluid van topklasse, de DAB-radio geeft volop keuze. Natuurlijk is er ook 4 zone climate control aanwezig. Met keyless entry opent en sluit u de portieren zonder dat u de sleutel vasthoudt. Deze auto is voorzien van WIFI-hotspot, sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende spiegels.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u