WhatsappEmail
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieGran Coupé 840d xDrive High Executive M-Sport Automaat

€ 72.950,00

NLP-897-RG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €944 per maand
BMW 8 Serie Gran Coupé 840d xDrive High Executive M-Sport Automaat
€ 72.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 71444KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 8 Serie een auto voor jou. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie. De vierwielaandrijving is natuurlijk ideaal op steile paadjes en landelijke weggetjes, maar net zo praktisch op vlakke Hollandse wegen waar de regen en natte sneeuw net wat meer vragen van de grip op de weg. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen brengen uw handen, vingers en lichaam snel weer op temperatuur. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem steeds veilig onderweg.

Deze sportwagen is een proefrit meer dan waard. Neem 'm de weg op en u weet genoeg. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u