WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3120Ah Automaat

€ 22.900,00

NLH-596-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €301 per maand
BMW i3 120Ah Automaat
€ 22.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 61088KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klap de achterbank van deze hatchback neer en er ontstaat een riante laadvloer, gemakkelijk te bereiken via de achterste deur. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, WIFI-hotspot, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende spiegels.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

Een proefrit? Natuurlijk! Neem contact op en we maken een afspraak om u te overtuigen van deze kwaliteitsauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u