WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat

€ 20.750,00

NLH-850-XB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €271 per maand
BMW i3 Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat
€ 20.750,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 79461KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De vijfde deur achter is niet alleen handig, deze hatchback is ook een stuk lichter dan een SUV of sedan. Dat scheelt! De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Ook is de BMW uitgerust met: automatische airconditioning, regen- en lichtsensor, cruise control, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels en lederen stuur.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent geïnteresseerd om elektrisch te rijden? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u