WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat

€ 20.950,00

NLH-435-XN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €274 per maand
BMW i3 Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat
€ 20.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 72790KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bent u benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Dan is deze BMW i3 een ideale kandidaat voor een kennismaking. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen voor.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, regen- en lichtsensor, cruise control, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels en lederen stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW i3 samen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nergens vindt u zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u