WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3S Comfort Pack 120 Ah 42 kWh Automaat

€ 26.900,00

NLT-311-SK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €347 per maand
BMW i3 S Comfort Pack 120 Ah 42 kWh Automaat
€ 26.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 18354KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW i3S is ruim en comfortabel. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Hoewel de auto uit 2021 komt, heeft hij maar 18354 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Bij de rijke uitrusting horen ook LED-koplampen en donker getint glas achter.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies terwijl u muziek streamt vanaf uw telefoon of luistert naar het glashelder geluid van de digitale radio. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met WIFI-hotspot, keyless entry, automatisch dimmende spiegels en bekerhouder is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen.

Wat kunnen we verder nog zeggen? Tijd voor een elektrische proefrit! Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u