WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 70 kWh Automaat

€ 63.784,00

NL7473938
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
BMW i4 eDrive35 70 kWh Automaat
€ 63.784,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW i4, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter zijn aan boord.

Alle benodigde informatie helder in beeld: het digitale dashboard is een geweldige rijhulp. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Ook is de BMW uitgerust met: connected drive services, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i4 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u