WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 70 kWh Automaat

€ 63.784,00

NL7473941
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
BMW i4 eDrive35 70 kWh Automaat
€ 63.784,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Fijn, zo'n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW i4 een elektrisch inklapbare trekhaak. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe i4. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u