WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat

€ 69.789,00

NL5941819
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €905 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive 70 kWh Automaat
€ 69.789,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De extra deur van deze hatchback maakt het mogelijk gemakkelijk in en uit te laden. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panorama dak, dat net zo gemakkelijk open en dicht gaat als de elektrisch bedienbare achterklep. En ondertussen het ware luxegevoel van het lederen interieur. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. En dan die elektrisch inklapbare trekhaak: gemak dient de mens. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. In deze i4 vindt u schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. U bent in deze BMW ook voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze i4 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u