WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat

€ 44.450,00

NLR-101-RK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €577 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat
€ 44.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 64017KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met deze BMW I4 ervaart u alle pluspunten van elektrisch rijden. De elektrische aandrijflijn is stil en soepel en gaat spaarzaam om met energie. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Met climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW I4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wat kunnen we verder nog zeggen? Tijd voor een elektrische proefrit! Neem contact op en maak meteen een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u