WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 84 kWh Automaat

€ 85.900,00

NLZ-008-PX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1109 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 84 kWh Automaat
€ 85.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7000KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Gas geven is er met de elektromotor niet meer bij. Stil snelheid maken wel! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit komt; hij heeft slechts 15 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ja, en die luchtvering, dat is wel heel prettig hoor. Stabiliteit, weinig windweerstand, optimaal contact met de weg. Een erg fijne extra. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportpakket, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u