WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive Automaat

€ 124.516,00

NL5937516
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1607 per maand
BMW i5 M60 xDrive Automaat
€ 124.516,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. U kunt ervoor kiezen vanwege het milieu. Maar de elektromotor biedt ook power en prestaties! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze BMW i5 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Ook is de auto voorzien van: LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze BMW helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u