WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M Sport Automaat

€ 102.737,00

NL5934658
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1326 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M Sport Automaat
€ 102.737,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische BMW i5 Touring is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Dankzij de luchtvering hebben alle vier de wielen optimaal contact met de weg. En ondertussen elimineert ze het effect van oneffenheden. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent en aluminium dakrailing.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Natuurlijk behoren full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en lederen sportstuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 Touring te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u