WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5eDrive40 Automaat

€ 106.251,00

Touring

NL5934660
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1372 per maand
BMW i5 eDrive40 Automaat
€ 106.251,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hebt u met deze auto een rijbereik dat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten. En u zult zien, de tijd die nodig is om de batterij op te laden, valt enorm mee. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De comfortstoelen voorin zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Bij deze BMW i5 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Ook is de auto voorzien van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen en donker getint glas achter.

Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. 4 zone climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Gemak staat voorop bij deze BMW i5. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i5 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u