WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M Sport Pro 84 kWh Automaat

€ 102.731,00

NL5934657
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1326 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M Sport Pro 84 kWh Automaat
€ 102.731,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vraag het maar aan de gemiddelde BMW-rijder: als je eenmaal de kracht en prestaties van dit merk hebt ervaren, ben je verslingerd. Inderdaad: BMW maakt rijden geweldig. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Als autorijden zijdezacht kan zijn, dan is het hier zeker het geval: daar zorgen de de luchtvering en de comfortstoelen voorin voor. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, LED-koplampen, sportinterieur, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Ook is de BMW uitgerust met: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en electronic climate control.

De BMW i5 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u