WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7xDrive60 106 kWh Automaat

€ 99.895,00

M-Sport Pro

NLS-668-PX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1292 per maand
BMW i7 xDrive60 106 kWh Automaat
€ 99.895,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6065KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Topprestaties zonder emissies: de BMW i7 is een elektrische auto zonder compromissen. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 6065 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Wel eens luchtvering ervaren? Deze auto biedt elke keer een rimpelloze rit. De actieve veiligheid wordt verder vergroot dankzij vierwielaandrijving. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Met het comfort van het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen inclusief massagefunctie en de achterbankverwarming benadrukt deze auto zijn positie als een ware verwenauto. Nooit meer stramme spieren bij het uitstappen: daar zorgen de comfortstoelen voor! De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Ook is de auto voorzien van: panoramadak, 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem en warmtewerend glas.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW i7 voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. De 360 graden camera wordt mogelijk gemaakt door vier camera's die tezamen werken om zo een uitgebreid zicht te bieden, wat van grote waarde is bij het navigeren door smalle straatjes en parkeerplekken. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Deze BMW is voorzien van high performance audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak de transitie naar elektrisch rijden en neem contact op voor een afspraak of proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u