WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport Automaat

€ 62.950,00

NLZ-639-DK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €816 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport Automaat
€ 62.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 9006KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW iX1 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze iX1 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u