WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport 67 kWh Automaat

€ 52.900,00

NLX-119-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport 67 kWh Automaat
€ 52.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 13053KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bent u benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Dan is deze BMW iX1 een ideale kandidaat voor een kennismaking. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 1562. De auto is van bouwjaar 2023. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De sportstoelen geven het interieur van deze iX1 een super strakke en sportieve uitstraling. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW iX1 een achteropkomend verkeer waarschuwing. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wanneer wilt u een proefrit maken? Neem contact op en we maken een afspraak voor een muisstille rit in deze elektrische droomauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u