WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1eDrive20 M Sport Automaat

€ 49.950,00

NLX-395-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
BMW iX1 eDrive20 M Sport Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15644KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze BMW iX1, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Deze auto is van het bouwjaar 2023 en heeft 6521 kilometer gelopen. Met de combinatie van elektrische aandrijving en automatische transmissie manoeuvreert u soepel door het verkeer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Deze BMW iX1 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Deze BMW iX1 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Ook een elektrische auto bewijst zichzelf het beste met een proefrit. Neem contact op en we maken meteen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u