WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 66 kWh Automaat

€ 48.899,00

NLT-492-PH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €632 per maand
BMW iX1 xDrive30 66 kWh Automaat
€ 48.899,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Gas geven is er met de elektromotor niet meer bij. Stil snelheid maken wel! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Nooit meer boem-is-ho, De achteruitrijcamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-audiosysteem en het actuele full map navigatiesysteem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Met sportstuur met schakelpaddels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron