WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2eDrive20 M-Sport Pro Automaat

€ 57.950,00

NLZ-003-HT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €752 per maand
BMW iX2 eDrive20 M-Sport Pro Automaat
€ 57.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor veel sportieve rijders is er geen discussie mogelijk. BMW maakt rijden geweldig. Punt. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 6999 kilometer afgelegd. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren BMW M-sportpakket, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Het onhandige gevoel van eerst graven naar de autosleutels om in te kunnen stappen is voorbij dankzij de keyless entry. Ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Overtuig uzelf van deze elektrische auto en neem contact op voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u