WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2xDrive30 65kWh Automaat

€ 54.950,00

NLZ-357-BP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW iX2 xDrive30 65kWh Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4531KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Met de combinatie van elektrische aandrijving en automatische transmissie manoeuvreert u soepel door het verkeer. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 2365 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Blik op de weg houden? U hoeft uw hoofd niet meer te draaien om het dashboard te zien, dankzij de head-up display. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u