WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2xDrive30 65kWh Automaat

€ 61.495,00

NLX-547-ZZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €798 per maand
BMW iX2 xDrive30 65kWh Automaat
€ 61.495,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3712KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Nooit meer tanken. Een laadkabel volstaat om het accupakket van deze BMW iX2 op te laden. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2024 en komt van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto zorgt voor een groter gezichtsveld en helpt de dode hoeken te elimineren. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Luister eens naar het Harman/Kardon audiosysteem. Zo klinkt superieure kwaliteit! De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U hoeft onderweg uw hoofd nooit te draaien of uw blik te verplaatsen om dashboard-info af te lezen. De head-up display projecteert alles op de voorruit. U kunt rijden als een jachtpiloot. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel ons voor een proefrit en we weten zeker dat u overtuigd bent van elektrisch rijden. Wanneer schikt het u?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u