WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Automaat

€ 43.950,00

NLL-595-ZL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €568 per maand
BMW iX3 High Executive Automaat
€ 43.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 66913KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Een lederen interieur is natuurlijk altijd een heerlijke plus. Maar wie van praktisch gemak houdt, wordt ook nog eens extra blij van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! U bent in deze BMW ook voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en electronic climate control.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Echt, diesel en benzine zijn binnenkort verleden tijd. Kies nu voor elektrisch! Bel ons om een proefrit te plannen.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u