WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive Edition 80 kWh Automaat

€ 66.450,00

NLGDJ-82-V
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €862 per maand
BMW iX3 High Executive Edition 80 kWh Automaat
€ 66.450,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5632KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW iX3 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3652 De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Zon en frisse lucht krijgen vrij spel dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak; de elektrisch bedienbare achterklep maakt het u gemakkelijk en u voelt zich omgeven door luxe van het lederen interieur! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen en aluminium dakrailing.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en kruisend verkeer detectie.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Nergens vindt u zoveel oplaadpalen als hier, bij ons. Alle reden om te kiezen voor elektrisch rijden. Overtuig uzelf met een proefrit en maak vandaag nog een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u