WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3High Executive M-Sport Automaat

€ 63.750,00

NLGDR-14-D
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €822 per maand
BMW iX3 High Executive M-Sport Automaat
€ 63.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbare elektrische auto's. Kiest u voor deze iX3, dan kiest u voor degelijke techniek van topklasse. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED-koplampen en donker getint glas achter.

Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Gespierd in het laag, soepel in het hoog: het Harman/Kardon audiosysteem levert een regelrechte sensatie van geluid! Deze auto heeft een ingebouwde WIFI-hotspot. Gamen, googelen, facetimen... zeg het maar! In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeerassistent en keyless entry.

De BMW iX3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak als u met deze elektrische auto een proefrit wilt maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u