WhatsappEmail
BMW M2BMW M2BMW M2BMW M2
Beschikbaar

BMW M2Coupé Automaat

€ 137.063,00

NL7472613
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1764 per maand
BMW M2 Coupé Automaat
€ 137.063,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW M2 is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! In deze uitvoering is de M2 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, sportinterieur en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze M2 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u