WhatsappEmail
BMW M2
BMW M2BMW M2BMW M2BMW M2
Beschikbaar

BMW M2Coupé Automaat

€ 107.900,00

NLX-269-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1393 per maand
BMW M2 Coupé Automaat
€ 107.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hoe je het ook wend of keert: in Duitsland weten ze hoe je topkwaliteit auto′s bouwt. Ontwerp, prestaties, comfort en veiligheid: allemaal van even hoog niveau. Ook deze BMW M2. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW M2 heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Tot de uitrusting behoren ook 19/20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare lendensteun en in delen neerklapbare achterbank.

Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze BMW M2 heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Na deze beschrijving is er nog maar één ding te doen: een proefrit maken! Neem contact op en we prikken de dag en de tijd.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron