WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3CS Automaat

€ 222.110,00

NL5912563
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2857 per maand
BMW M3 CS Automaat
€ 222.110,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW M3 heeft verwarmbare voorstoelen. Nooit meer stramme spieren bij het uitstappen: daar zorgen de comfortstoelen voor! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter zijn aan boord.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze M3 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron