WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring xDrive Competition Automaat

€ 178.880,00

NL5897425
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2302 per maand
BMW M3 Touring xDrive Competition Automaat
€ 178.880,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW M3 is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Elke rit in deze BMW M3 heeft een tikje meer, dankzij het lederen interieur. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Qua verlichting hebben we hier de nieuwste technologie: laserlight koplampen. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Deze BMW is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze M3 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron