WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring xDrive Competition Automaat

€ 173.095,00

NL7474332
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2232 per maand
BMW M3 Touring xDrive Competition Automaat
€ 173.095,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW 3-serie Touring is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Wat valt er verder op aan dit model? Dat is toch zeker het lederen interieur. En niet te vergeten de elektrisch bedienbare achterklep. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De comfortstoelen van deze BMW 3-serie Touring staan bekend om zijn goede zithouding. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3-serie Touring aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u