WhatsappEmail
BMW M3
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring xDrive Competition Automaat

€ 183.991,00

NL7474023
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2368 per maand
BMW M3 Touring xDrive Competition Automaat
€ 183.991,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW M3 Touring stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds 2024. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Neem plaats achter het stuur en ervaar de weldaad van de comfortstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Deze BMW is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u